Renner Traktor

 

A Renner-50 univerzális összkerékhajtású erőgép projekt azzal a céllal jött létre, hogy a 20. században elért magyar mérnöki eredményeket felhasználva, a magyarországi OEM típusú traktor előállítást újraindítsa.A projekt során olyan együttműködést tervezünk gyakorló mérnökökkel, gyártóüzemekkel, és felsőoktatási intézményekkel, amelynek eredményeképpen a magyar kertészetek, állattartó telepek és kommunális üzemek számára elérhető áron és magas minőségi szinten tudunk erőgépeket gyártani.

Tekintettel arra, hogy a nagyhírű Vörös Csillag Traktorgyár által gyártott, méltán világhírű Dutra traktorok továbbfejlesztése különböző okokból elmaradt, projektcsapatunkkal arra vállalkoztunk, hogy a fejlesztést a mai kor igényeinek megfelelően tovább folytatjuk, ezzel is elismerve elődeink munkásságát. A magyar beszállítói kkv-k a fejlesztéseket támogatják, és jelen gazdasági környezetben szívesen vesznek részt nemzetgazdasági szinten jelentős, hazai erőforrásokból táplálkozó, magas hozzáadott értékű termék előállításában.

A projekt sikeres lezárása esetén az iparban dolgozó szakemberek, a magyar mezőgazdasági kisüzemek számára jól használható, alacsony üzemeltetési költségű erőgépeket szolgáltatnának.

Keressen meg bennünket a Facebookon