Cégünk

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/rennerbt/domains/rennerbt.hu/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/rennerbt/domains/rennerbt.hu/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/rennerbt/domains/rennerbt.hu/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).

A Renner Bt. története az 1980-as évek közepéig nyúlik vissza, de jelenlegi társasági formáját 1991-ben nyerte el, amikor Renner Tibor és felesége aláírta az alapító okiratot, azzal a céllal, hogy gumi- és gumi-fém termékekkel lássa el Európa piacait. Az akkori értékrend az évek során csak fejlődött, kiegészült. Nagy hangsúlyt fektetünk az emberi értékekre és kapcsolatokra, teret adva az innovációnak, kreativitásnak, nagy jelentőséget tulajdonítva a mindkét fél számára előnyös üzleti kapcsolatoknak. Vállaljuk a felelősséget, az ipari kultúra és technológia alapos megismerését, példát mutatva ezzel partnereinknek, munkatársainknak, utódainknak. Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a gyártott termékek minőségére, a szolgáltatások színvonalára. Alapvető törekvésünk, hogy versenyképes árakkal, pontos, határidőre történő szállítással kitűnjünk versenytársak közül. Hisszük, hogy a befektetett munka, anyagi és szellemi tőke, a környezet védelmére fordított törekvések, a munkatársak fizika és mentális egészségi állapotának megőrzése biztosítja a vállalkozás hosszú távú fenntarthatóságát. Üzletpolitikánk legfontosabb stratégiai eleme a késztermékhez szükséges összetevők házon belüli előállítása a csavar gyártástól, a szerszám gyártáson át a késztermékek előállításáig a beszállítói háló minimálisra csökkentésével, ami elengedhetetlen rugalmasságunk megőrzése érdekében.

 

 

Galéria

, , , , , , , , , , ,